Dostava in Načini plačila

Dostava in Načini plačila Za prenos v PDF obliki klikni tukaj.

Dostava

Dostavljamo z dostavno službo GLS.

Vaše naročilo bo dostavljeno v 5-14 delovnih dneh (sobote, nedelje, prazniki se ne štejejo). Rok dobave začne teči z dnem vašega plačila na naš transakcijski račun (izdelki so lahko na zalogi v našem skladišču ali v skladiščih dobaviteljev). Kljub rednemu spremljanju in osveževanju podatkov o zalogi izdelkov v našem skladišču in skladiščih naših dobaviteljev, lahko pride do spremembe med postopkom naročila in sicer, da zaloge posameznih izdelkov poidejo. Takrat se lahko rok dobave lahko podaljša do 25 delovnih dni, od dneva vašega plačila (sobote, nedelje, prazniki se ne štejejo). V primeru daljšega dobavnega roka, vas bomo o tem obvestili na vašo telefonsko številko ali elektronski naslov in se dogovorili o ustrezni rešitvi. Pridržujemo si pravico, da odstopimo od izvedbe naročila v primeru, da nas dobavitelj v času vašega naročila obvesti, da določenih izdelkov ne bo imel več v ponudbi. Obvestimo, ter v zakonsko določenem roku vrnemo denar na vaš transakcijski račun.

Strošek pošiljanja za območje Slovenije je 4,90 €, ne glede na težo in število paketov. Dostava v tujino trenutno ni mogoča.

Stroški pošiljanja so zaračunani in navedeni na predračunu in računu.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje.
Kurir vas bo pred dostavo poklical na telefonsko številko napisano na paketu.

Dostava se vrši od 8h do 16h, kar pomeni, da je priporočljivo navesti naslov za dostavo, kjer bo paket ob teh urah mogoče prevzeti. 

Dostava se izvrši na naslov, ki je naveden ob naročilu. V primeru, da ob času dostave na naslovu ni nikogar, bo kurir pustil sporočilo, da paketa ni bilo mogoče dostaviti in navedel pogoje po katerih se lahko paket ponovno prevzame ali dostavi brez dodatnih stroškov.

 

Osebni prevzem

Izdelke prevzamete na naslovu spletne trgovine Na Gorci 63, 2000 Maribor, po prejemu obvestila, da je blago pripravljeno za prevzem.

Za točen dan in uro prihoda nam prosimo sporočite na tel.št. +386 51 620 882 ali na e-mail naslov info@valtrgovina.com

 

Načini plačila

Ponudnik uporabniku omogoča naslednji način plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

  • Plačilo po predračunu 

Plačilo po predračunu (za dostavo in osebni prevzem): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi, boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 5 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

 

 

Navodila za nakazilo (UPN)

 

Predel PLAČNIK: 

Ime in naslov: v polje se vpiše ime, priimek in naslov oziroma naziv in sedež plačnika
Koda namena: GDSV
Namen/rok plačila: Plačilo predračuna št.x (tukaj napišete številko vašega naročila, ki ga lahko vidite na poslanem e-sporočilu)

 

Predel PREJEMNIK: 

Znesek: v polje se vpiše znesek predračuna
BIC banke prejemnika: HDELSI22  (DELAVSKA HRANILNICA D.D.)
IBAN: SI56 6100 0001 7115 706  (to je št. bančnega računa)
Referenca: SI00-x (namesto x vpišete številko naročila)
Naziv: VAL SHOP , Matevž Pivec s.p.
Naslov: Na Gorci 63
Kraj: 2000 Maribor